dijous, 10 de juny del 2021

Un estiu per estimar d'Ester Invernón

Autor/a: Ester Invernón Cirera 

Editorial: Autopublicat

Any de la primera edició: 2021

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la contemporània

Número de pàgines: 256


CATALÀ:

Com sabeu, m'agrada llegir llibres d'autors novells perquè em sembla una bona manera d'animar-los a continuar. No sempre ho tenen fàcil, per tant, tot el suport que els puguem donar és important.

Això m'ha permès conèixer històries i persones fantàstiques, com és el cas de l'Ester i el seu llibre 'Un estiu per estimar' que, sense ser cap història excepcional, ens permet formar part de la família de la Marina durant la lectura.

És una novel·la plena de sentiments, de quotidianitat. Una història molt familiar que fa que empatitzis amb tot i amb tots. L'autora aconsegueix endinsar-te en les relacions entre els diferents personatges i evoluciones amb elles, pateixes, gaudeixes, vius.

M'ha agradat molt l'evolució de la relació entre mare i filla, és molt tendra, i també l'empenta de la protagonista per encarar el futur amb valentia. És un tornar a començar en molts sentits.

Us el recomano si us agraden les novel·les familiars de proximitat. Us animeu? Soleu llegir llibres d'autors i autores novells o us fa por?

Vull donar les gràcies a l'Ester per permetre'm llegir el seu llibre i enviar-me la foto (perquè jo no en tenia cap d'estiuenca 😅) i animar-la a continuar escrivint 💪😘

ESPAÑOL:

Como sabéis, me gusta leer libros de autores noveles porque me parece una buena manera de animarlos a continuar. No siempre lo tienen fácil, y es por ello que todo el apoyo que les podamos dar es importante.

Esto me ha permitido conocer historias y personas fantásticas, como es el caso de Ester y su libro 'Un verano para amar' que, sin ser ninguna historia excepcional, nos permite formar parte de la familia de Marina durante la lectura.

Es una novela llena de sentimientos, de cotidianidad. Una historia muy familiar que hace que empatices con todo y con todos. La autora consigue adentrarte en las relaciones entre los distintos personajes y evolucionas con ellas, sufres, disfrutas, vives.

Me ha gustado mucho la evolución de la relación madre-hija, es muy tierna, y también el empuje de la protagonista para encarar el futuro con valentía. Es un volver a empezar en muchos sentidos.

Os lo recomiendo si os gustan las novelas familiares de proximidad. Os animáis? Soléis leer libros de autor@s noveles o sois de l@s que os da miedo?

Quiero dar las gracias a Ester por darme la oportunidad de leer su libro y enviarme la foto (porque yo no tenia ninguna estival 😅) y animarla a continuar escribiendo 💪😘



Sinopsis:

La Marina, mare, filla, àvia, ha deixat Barcelona per anar a viure a Albons, a fer el dol per una gran pèrdua. Tot canvia quan la seva vida fa un gir i s’ha de fer càrrec de la seva mare, la Carme. Dues dones separades per un abisme de paraules sense dir i llàgrimes sense vessar, aprendran a conviure l'una amb l'altra, a comprendre's i a perdonar-se amb l’ajuda de la Paula, neta d’una i besneta de l’altra. La Marina és capaç amb aquest procés de sanació i perdó de recuperar l’autoestima perduda i d’agafar les regnes de la seva vida i tornar-se a enamorar.
Un estiu per estimar és un deliciós passeig per l’Empordà, que convida al lector a compartir taules ben parades, que parla de la família i dels conflictes materno-generacionales, de l’amistat, de segones oportunitats per enamorar-se, de la importància del perdó i com l’amor, malgrat tot, en salva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada