dimarts, 16 de febrer del 2021

Two fish in a bowl de Claire Smedley




Il·lustracions: Eva Santana Bigas

Editorial: Obrador

Any de la primera edició: 2019

Llengua: Anglès

Traducció: Bel Olid

Gènere: Infantil

Número de pàgines: 28


CATALÀ:

Deixeu-me agrair a Obrador Editorial l'enviament d'aquest llibre perquè, si a mi em fa il·lusió que me n'enviïn, no sabeu la que els va fer al Guim i l'Ona rebre'n un d'infantil. Mil gràcies!😘😘

Ens ho vam passar molt bé amb la història dels dos peixets que juguen a fer curses. El llibre està escrit en anglès i al costat hi ha l'adaptació al català, i les dues llengües amb rima, cosa que els encanta.

És un bon llibre per aquells nens i nenes que comencen a aprendre l'anglès o que els atreuen les altres llengües. El vocabulari no és del tot fàcil per ells (5 anys) però sí que serveix per aprendre o repassar els colors, les formes.

A nosaltres ens ha agradat molt, tant que buscarem altres llibres amb els dos idiomes. Ens en podeu recomanar algun?



ESPAÑOL:

Dejadme agradecer a Obrador Editorial el envío de este libro porque, si a mi me hace ilusión que me envíen, no sabéis la que les hizo a Guim y Ona recibir uno infantil. Mil gracias!😘😘

Nos lo pasamos genial con la historia de los dos pececillos que juegan a hacer carreras. El libro está escrito en inglés y al lado está la adaptación al catalán, y los dos idiomas con rima, cosa que les encanta.

Es un buen libro para aquellos niños y niñas que empiezan a aprender inglés o que les atraen los idiomas. El vocabulario no es del todo fácil para ellos (5 años) pero sí que sirve para aprender o repasar los colores, las formas.

A nosotros nos ha gustado mucho, tanto que vamos a buscar otros libros con los dos idiomas. ¿Nos podéis recomendar alguno?



Sinopsi:

Aquesta és la història de dos peixets d’una peixera que, un dia, van decidir fer una cursa. La història del que va passar després, ens ho narren jugant amb la musicalitat que ens regala la rima en anglès i català i amb unes delicades il·lustracions fetes amb aquarel·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada