dilluns, 24 d’agost del 2020

Lletjos i lletges de Gusti i Lola Casas

Autor/a: Gusti i Lola Casas

Editorial: El cep i la nansa

Any de la primera edició: 2019

Llengua original: Català

Gènere: Infantil

Número de pàgines: 60

 

CATALÀ:

Ens hi hem passat hores i hores... Hores de debat, de reflexió i de descobriments.

Us heu fixat mai com té el nas el vostre millor amic? I de quin color té els ulls la nena de la casa del costat? I les orelles del cosí, són de papallona o de ratolí? Doncs amb aquest tipus de preguntes i convidant a la reflexió vosaltres també us ho podreu passar d’allò més bé.

“Ja pots tenir un nas increïble, la boca torta, una gran papada o dents de conill, si tens pensaments bonics et brillaran a la cara com els raigs del sol i seràs una persona encantadora”. A partir d’aquest fragment de Roald Dahl de Els culdolla (1980), i amb dibuixos de Gusti i un poema de Lola Casas, el @cepinansa ha editat un llibre preciós. Lletjos i lletges, o bonics i boniques? 🥰🥰

ESPAÑOL

Hemos pasado horas y horas entretenidos.... horas de debate, de reflexión y de descubrimientos.

¿Os habéis fijado alguna vez cómo tiene la nariz vuestro mejor amigo? ¿Y de qué color tiene los ojos la niña de la casa de al lado? ¿Y las orejas de vuestro primo son de mariposa o de ratón? Este tipo de preguntas e invitando a la reflexión vosotros también os lo podréis pasar muy bien.

“Ya puedes tener una nariz increíble, la boca torcida, una gran papada o dientes de conejo, si tienes pensamientos bonitos te brillarán en la cara como los rayos de sol y serás una persona encantadora”. A partir de este fragmento de Roald Dahl de Los Cretinos (1980), y con dibujos de Gusti y un poema de Lola Casas, @carambucoediciones editado un libro precioso. Feos y feas, o bonitos y bonitas? 🥰🥰


Sinopsis:

De la mà (i el bolígraf) d’en Gusti arriben 45 cares il·lustrades estrambòtiques, divertides i ben suggerents. Venen acompanyades d’un text rimat de Lola Casas i, com a punt i final, d’una cita d’en Roald Dahl que ens convida a la reflexió: són lletjos i lletges o ben naturals i, fins i tot, bonics i boniques?

Amb aquest catàleg de cares el debat és ben obert, però, sobretot, els lectors i les lectores gaudiran de valent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada