divendres, 26 de gener del 2024

Ningú ens va dir que seria fàcil d'Ester Invernon

Autor/a: Ester Invernon Cirera (Mataró, 1973)

Editorial: La Campana

Any de la primera edició: 2023

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la contemporània

Número de pàgines: 256


CATALÀ:

Aquest any faré 50 anys, la mateixa edat de les protagonistes d'aquesta història. Amb amigues que m'acompanyen des dels temps en què érem totes petites (amb les seves peculiaritats i jo amb les meves 😅), hem compartit tota mena d'experiències, com la Sara, la Lisa i l'Eva. No obstant això, la nostra versió inclou sessions de rialles i xerrades amb una cervesa al bar d'Alentorn.

L'Ester ens transporta a un món on compartim problemes, alegries i el ritme del nostre dia a dia. De la mateixa manera que les persones evolucionem al llarg de la vida, les nostres experiències també ho fan, i aquesta és precisament la riquesa d'aquest llibre.

Tot i que els nostres estils de vida poden ser diferents i les nostres vivències úniques, he gaudit de la lectura perquè parla del poder de l'amistat, de la bellesa de compartir i de l'impuls d'ajudar-se les unes a les altres. De saber que hi ha algú allà amb qui pots comptar.

La lectura d'aquesta novel·la, com en les obres anteriors de l'autora, és agradable. La seva elecció d'un llenguatge planer i senzill fa que la trama sigui accessible a un ampli ventall de lectores.

"Ningú ens va dir que seria fàcil" és una celebració autèntica de l'amistat que connecta amb qualsevol persona que hagi experimentat la joia de compartir moments especials amb aquelles que estimem. Una lectura que ens recorda la importància d'estimar, riure i créixer junts, de tenir una tribu.

Gràcies Ester, per confiar en mi un cop més 💗.


ESPAÑOL:

Este año cumpliré 50 años, la misma edad de las protagonistas de esta historia. Con amigas que me acompañan desde los tiempos en los que éramos todas pequeñas (con sus peculiaridades y yo con mis 😅), hemos compartido todo tipo de experiencias, como Sara, Lisa y Eva. Sin embargo, nuestra versión incluye sesiones de risas y charlas con una cerveza en el bar de Alentorn.

Ester nos transporta a un mundo donde compartimos problemas, alegrías y el ritmo de nuestro día a día. De la misma forma que las personas evolucionamos a lo largo de la vida, nuestras experiencias también lo hacen, y ésta es precisamente la riqueza de este libro.

Aunque nuestros estilos de vida pueden ser diferentes y nuestras vivencias únicas, he disfrutado de la lectura porque habla del poder de la amistad, de la belleza de compartir y del impulso de ayudarse unas a las otras. De saber que hay alguien allí con quien puedes contar.

La lectura de esta novela, como en las anteriores obras de la autora, es agradable. Su elección de un lenguaje sencillo y simple hace que la trama sea accesible a un amplio abanico de lectoras.

"Ningú ens va dir que seria fàcil" es una celebración auténtica de la amistad que conecta con cualquier persona que haya experimentado la alegría de compartir momentos especiales con aquellas que amamos. Una lectura que nos recuerda la importancia de amar, reír y crecer juntos, de tener una tribu.

Gracias Ester, por confiar en mi una vez más 💗.



Sinopsis:

La Sara, la Lisa i l'Eva són amigues des de petites, es van conèixer a classe de ballet. La vida les ha portat per camins diferents, però hi ha una cosa que es manté intacta: la seva amistat. Cada poques setmanes es troben per sopar, posar-se al dia i compartir les seves inquietuds. La Lisa ha d'afrontar la infidelitat del seu marit, l'Eva té un assetjador i vol fer un gir a la seva vida, i la Sara pateix una depressió relacionada amb la menopausa.

Una novel·la que mostra com tres dones s'enfronten a la vida amb les seves virtuts i defectes, els secrets que amaguen i els somnis que persegueixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada