dimecres, 28 de setembre del 2022

I la vida va d'això d'Ester Invernon

Autor/a: Ester Invernon Cirera 

Editorial: Autopublicat

Any de la primera edició: 2022

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la contemporània

Número de pàgines: 242


CATALÀ:

L'estiu passat l'Ester em va donar l'oportunitat de conèixer la Marina i la seva família i endinsar-me en les seves relacions. Enguany m'ha tornat a animar a seguir la seva trajectòria i he pogut veure l'evolució d'algunes d'aquestes relacions.

La Marina és bona persona, això ja quedava clar a l'anterior novel·la, i en aquesta es torna a constatar. I això en ho explica l'Ester amb un llenguatge planer i molt accessible.

Esperaré amb ganes de veure què els depara el proper estiu, però aquest he tornat a estimar, patir i créixer amb aquesta família tan entranyable, situada entre Albons i Barcelona.

Com ja he dit altres vegades, m'agrada posar en valor autors autoeditats per l'esforç que això comporta i des d'aquí aprofito per animar a l'Ester a continuar, i també a les altres persones valentes que s'editen els seus propis llibres.

Us el recomano molt si us agraden els llibres amb olor d'estiu. Sopars a la fresca, trobades familiars, platja...

Gràcies Ester per la confiança!😘


ESPAÑOL:

El verano pasado Ester me dio la oportunidad de conocer a Marina y a su familia y adentrarme en sus relaciones. Este año me ha vuelto a animar a seguir su trayectoria y he podido ver la evolución de algunas de estas relaciones.

Marina es buena persona, esto ya quedaba claro en la anterior novela, y en esta se vuelve a constatar. Y esto nos lo explica Ester con un lenguaje próximo y muy accesible.

Esperaré con ganas de saber que nos depara el próximo verano, pero este he vuelto a querer, sufrir y crecer con esta familia tan entrañable, situada entre Albons y Barcelona.

Como ya he dicho otras veces, me gusta poner en valor autores autoeditados por el esfuerzo que ello conlleva y desde aquí aprovecho para animar a Ester a continuar, y también a otras personas valientes que  se editan sus propios libros.

Os lo recomiendo si os gustan los libros con olor de verano. Cenas al fresco, encuentros familiares, playa...

Gracias Ester por la confianza!😘


Sinopsis:

Torna a ser estiu i la casa de la Marina a Albons acull tota la família. Ella ha aconseguit refer la seva vida i és feliç gaudint de la companyia dels més estimats i acompanyant-los en els petits o no tan petits afers que els fan trontollar la vida.

La Marina rep una trucada que la torna a esfondrar. Alguna cosa de la vida d’en Pau, el seu marit mort, la ve a trobar. Va triar pair el seu secret en soledat i ara haurà de fer-hi front davant de tots. La Marina tornarà a barallar-se amb les seves pors i febleses i els seus fills hauran d’aprendre a conviure amb el record d’un pare ara desconegut.

I la vida va d’això torna a ser un deliciós passeig per l’Empordà, que convida el lector a assaborir-ne els plats, a perdre’s en els seus paisatges, les seves olors i remors. Parla de les relacions familiars, de l’amistat, de com triar l’amor i el perdó, i de com desafiar la por, malgrat l’arduïtat que ens pot arribar a suposar, ens apropa a la felicitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada