dimecres, 8 de juny del 2022

El pensament circular de Víctor Díaz i Neus Verdaguer

Autor/a: Víctor Díaz Gómez i Neus Verdaguer Pagès

Editorial: Autoeditat

Any de la primera edició: 2022

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la eròtica

Número de pàgines: 235


CATALÀ:

La frase de presentació del llibre és la següent: "Eròtica de km0, en català, elegant i amb doble perspectiva", està escrit a quatre mans i és autoeditat, que això sol li dona molt valor.

Pel que fa a la història he de dir que no m'ha atrapat massa, suposo que com que no estic avesada a llegir llibres d'aquest tipus em costa entrar-hi i no he pogut empatitzar amb els personatges. El que sí que vull destacar, i m'ha agradat molt, és l'ambientació. Des del Penedès a la Costa Brava he pogut imaginar els racons, les cases i els paisatges, i m'ha fet agafar ganes de tornar-hi, ara que he llegit el llibre, m'he adonat que fa temps que no volto per aquests llocs.

Com us he dit, el fet de ser un llibre autoeditat li dona molt valor, perquè l'esforç dels autors és molt més gran. En aquest cas hi ha una bona feina al darrera, de maquetació, de correcció.

Si us agrada aquest tipus de lectura us el recomano perquè m'agradaria saber la vostra opinió 😅 i perquè cal donar suport a les autoedicions.

Per comprar el llibre us podeu adreçar als autors a través de l'adreça de correu electrònic: elpensamentcircular@gmail.com o a unes llibreries concretes de la Garrotxa i l'Empordà:

- Olot: llibreria Isop (enviaments per correu. Podeu fer comanda a través de whatsapp al telèfon 621257552 o a IG: @llibreriaisop) i llibreria Drac.

- Figueres: Bookman i Llibreria La Ploma.

- Cadaqués: Ses Minves.

- El Port de la Selva: llibreria Corominas i llibreria Margot's.

També el podreu trobar en digital a Amazon.

Us agrada llegir llibres autoeditats? A mi sí perquè és una manera de donar suport als autors i autores valentes.

Moltes gràcies Neus per donar-me l'oportunitat de llegir la vostra obra.


ESPAÑOL:

La frase de presentación del libro es la siguiente: "Erótica de km0, en catalán, elegante y con doble perspectiva", está escrito a cuatro manos y es autoeditado, y esto solo le da mucho valor.

Debo decir que la historia no me ha atrapado demasiado, supongo que como no estoy acostumbrada a leer libros de este tipo me cuesta entrar en ellos y no he podido empatizar con los personajes. Lo que sí quiero destacar, y me ha gustado mucho, es la ambientación. Desde el Penedès a la Costa Brava he podido imaginar los rincones, las casas y los paisajes, y me ha hecho entrar ganas de volver, ahora que he leído el libro me he dado cuenta que hace tiempo que no voy por estos lares.

Como ya os he dicho, el hecho que sea autoeditado le da mucho valor, porque el esfuerzo de los autores es mucho mayor. En este caso hay un buen trabajo detrás, de maquetación, de corrección.

Si os gusta este tipo de lectura os lo recomiendo porque me gustaría saber vuestra opinión 😅 y porque es necesario dar apoyo a las autoediciones.

Para comprar el libro podéis contactar con los autores a través de la dirección de correo electrónico: elpensamentcritic@gmail.com o en unas librerías concretas de la Garrotxa y el Empordà:

- Olot: librería Isop (envíos por correo. Podéis hacer pedido a través de whatsapp al número 621257552 o en IG: @llibreriaisop) y librería Drac.

- Figueres: Bookman y librería La Ploma.

- Cadaqués: Ses Minves.

- El Port de la Selva: librería Corominas y librería Margot's.

También lo podréis conseguir en digital en Amazon.

¿Soléis leer libros autoeditados? Yo sí porque es una manera de dar apoyo a los autores y las autoras valientes.

Muchas gracias Neus por darme la oportunidad de leer vuestra obra.




Sinopsi:

El pensament circular és una novel·la eròtica en la que el protagonista s’enfronta als seus propis fantasmes, a les obsessions i als seus capricis que el persegueixen.

El protagonista d’aquesta història, situada majoritàriament a la costa empordanesa, aparentment ho té tot. Jove, econòmicament ben posicionat i amb una feina que l’apassiona i que li permet viure la vida que realment vol. Però no en té prou. Necessita nous reptes i noves metes, com més difícils d’assolir millor.

Un matí, quan la seva relació sentimental ja fa aigües, descobreix per casualitat una noia a la platja. Uns mesos més tard, quan ja torna a estar solter, suposadament només per caprici, pretén trobar la noia desconeguda de la platja. Aconseguir-ho es converteix en la seva obsessió.

El pensament circular és una barreja d’erotisme, sensualitat, flirteig i romanticisme en un entorn idíl·lic i proper que aconsegueix arrossegar al lector des de la primera pàgina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada