dijous, 1 de juny del 2023

Sota la mar salada de Sergi Caparrós

Autor/a: Sergi Caparrós (Barcelona, 1985)

Editorial: Rosa dels vents

Any de la primera edició: 2022

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la negra

Número de pàgines: 384


CATALÀ:

Amb una mica de retard respecte al que tenia previst vull agrair al Sergi l'oportunitat que m'ha donat de poder-me capbussar en la seva obra.

Sota la mar salada és una apassionant novel·la que transcorre en dues línies temporals i que combina els elements d'aventura, misteri, corrupció, secrets familiars, tràfic d'antiguitats... en un escenari marí al Cap de Creus. Ens transporta a un món de tresors perduts amagats en les profunditats de l'oceà.

La trama es desenvolupa amb intriga i tensió i està plena de girs que m'han tingut enganxada des de la primera pàgina.

M'ha sorprès que, tot i ser la primera novel·la de l'autor, està molt ben escrita. Capítols curts i molt diàleg que fan que sigui una lectura amena i, com ja us he dit, trobareu molta intriga que va creixent al llarg de la història.

Les descripcions, totalment encertades, m'han fet sentir al lloc, fins i tot he arribat a endinsar-me dins mar a buscar l'Encalladora.

Us agradaria explorar els tresors del fons del mar?


ESPAÑOL:

Más tarde de lo que tenía previsto quiero agradecer a Sergi la oportunidad que me ha dado de poderme zambullir en su obra.

Sota la mar salada es una apasionante novela que transcurre en dos líneas temporales y que combina los elementos de aventura, misterio, corrupción, secretos familiares, tráfico de antigüedades, etc... en un escenario marino en el Cap de Creus. Nos transporta a un mundo de tesoros perdidos escondidos en las profundidades del océano.

La trama se desarrolla con intriga y tensión y está llena de giros que me han tenido enganchada desde la primera página.

Me ha sorprendido que, siendo como es la primera novela del autor, está muy bien escrita. Capítulos cortos y mucho diálogo hacen que sea una lectura amena y, como ya os he contado, encontraréis mucha intriga que va aumentando a lo largo de la historia.

Las descripciones, totalmente acertadas, me han hecho sentir que estaba en el sitio, hasta he llegado a adentrar-me en el mar a buscar la Encalladora.

¿Os gustaría explorar tesoros en el fondo del mar?


Sinopsi:

El juny del 1929 un misteriós papir irromp a la vida del Ramon i l'Andreu capgirant-ho tot. Pare i fill desconeixen el valor de l'objecte, però els queda clar que és únic quan hauran de fugir de traficants d'antiguitats i de policies corruptes per protegir l'antigalla. El papir sembla contenir la clau per resoldre molts misteris.

Per començar, l'estranya mort dels pares d'en Ramon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada