dimecres, 20 de gener del 2021

Records d'amistat de Joanna Cruz

Autor/a: Joanna Cruz Canela

Editorial: Bubok Publishing

Any de la primera edició: 2017

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la juvenil

Número de pàgines: 199


CATALÀ:

Records d'amistat és una novel·la sobre les amistats que tenim a l'adolescència i del record que en guardem, a vegades, idealitzat.

En aquest cas, la Gemma, evocarà els records de la seva joventut arrel de la trucada de la seva millor amiga d'aleshores i de la proposta d'organitzar un sopar de retrobament. Recorda el seu amor de llavors i s'adona que, a hores d'ara, encara sent alguna cosa per ell.

Crec que és una novel·la molt propera, tots, d'una manera o d'una altra, ens hi podem sentir identificats. De totes maneres, pel meu gust, és una mica massa juvenil. Si enlloc de llegir-la amb 46 anys l'hagués llegit amb 18 l'hauria gaudit molt més.

Com molta gent de pobles petits, jo tinc la gran sort de mantenir la majoria d'amistats d'aquella època, i per mi, són un tresor immens. I vosaltres, continueu tenint contacte amb les vostres amistats de l'adolescència?.

Eps, per cert! Podeu trobar la banda sonora del llibre a Spotify, escolteu-la que us agradarà ;)

I vull fer arribar el meu agraïment i els meus ànims per continuar a la Joanna. Moltes gràcies!


ESPAÑOL:

Records d'amistat (Recuerdos de amistad) es una novela sobre las amistades que tenemos en la adolescencia y del recuerdo que guardamos, a veces, idealizado.

En este caso, Gemma, evocará los recuerdos de su juventud a partir de la llamada de su mejor amiga por aquel entonces, y de la propuesta que le lenza de organizar una cena de reencuentro. Recuerda a su amor de entonces y se da cuenta que, aún hoy, siente algo por él.

Me ha parecido una novela muy cercana, todos, de una manera u otra, nos podemos sentir identificados con ella. De todas formas creo que es demasiado juvenil. Si en lugar de leerla a los 46 años la hubiera leído con 18 la habría disfrutado mucho más.

Como mucha gente que vive en pueblos pequeños, tengo la gran suerte de mantener la mayoría de amistades de aquella época, y para mi, son un tesoro inmenso. Y vosotr@s continuáis teniendo contacto con vuestras amistades de la adolescencia?

Ups! Por cierto! Podéis encontrar la banda sonora del libro en Spotify, escucharla que os gustará ;)

Y quiero hacer llegar mi agradecimiento y mis ánimos para continuar a Joanna. Muchas gracias!



Sinopsi:

Qui no recorda la seva colla d'amics de quan era adolescent? I aquella música que et feia perdre els sentits?. La Gemma ho té molt present, té molts bons records, però tot i que han passat gairebé quinze anys no pot deixar de pensar en ell. Ara ha conegut un noi encantador i divertit, que no la deixa indiferent, el qual també guarda un gran secret. Podrà començar una aventura amb ell?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada