dimecres, 13 de gener de 2021

Jinetes en la tormenta de J. M. Ferri

Autor/a: Juan Miguel Ferri (Villena, Alicante, 1980)

Editorial: Autopublicat

Any de la primera edició: 2020

Llengua original: Espanyol

Gènere: Novel·la negra

Número de pàgines: 145


CATALÀ:

Avui us parlaré d'una novel·la policíaca amb molta acció, es tracta de Jinetes en la tormenta de J. M. Ferri (@bajolatormenta20), a qui li vull agrair la confiança d'enviar-me el llibre.

L'estil de l'autor m'agrada, és un estil fresc, que aconsegueix crear intriga des del primer moment i amb tocs d'aquell humor una mica impertinent et va traient somriures de tant en tant ;).

És una història curta que, com diu la sinopsi, és una barreja de novel·la negra, thriller, suspens i una mica de mala llet, i on trobem personatges diversos com policies, espies, criminals i hackers. El fet que sigui una història curta, i que tracti un tema tan potent, hauria donat per moltes pàgines més. Sí, ja sé que a vegades em queixo que hi ha llibres molt llargs, però quan una història val la pena se n'ha de treure tot el suc. Al ser tan curta, m'ha donat la sensació que hi ha aspectes que no estan del tot detallats, però cal tenir en compte que és la primera novel·la de l'autor i que no té darrera una gran editorial amb redactors, editors, correctors, etc. a la seva disposició, des d'aquí el vull animar a continuar.

La veritat és que m'ha agradat i cal donar-li una oportunitat perquè val la pena, és una novel·la intensa i plena d'intriga que m'ha fet conèixer, una mica més, la ciutat de Madrid.

I vosaltres, soleu llegir llibres d'escriptors o escriptores novells?

ESPAÑOL:

Hoy os hablaré de una novela policiaca con mucha acción, se trata de Jinetes en la tormenta de J. M. Ferri (@bajolatormenta20), a quien quiero agradecer la confianza de enviarme el libro.

El estilo del autor me gusta, es fresco, que consigue crear intriga des de el primer momento y con un toque de aquel humor un poco impertinente que te va sacando alguna sonrisa de vez en cuando ;).

Es una historia corta que, como dice la sinopsis, es una mezcla de novela negra, thriller, suspense y un poco de mala leche, y donde encontramos diversos personajes como policías, espías, criminales y hackers. El hecho que sea una historia corta, y que trate un tema tan potente, habría dado para muchas páginas más. Sí, ya sé que a veces me quejo que hay libros que son muy largos, pero cando una historia merece la pena se debe exprimir al máximo. Al ser tan corta, me ha dado la sensación que hay aspectos que no están suficientemente detallados, pero debemos tener en cuenta que es la primera novela del autor y que no tiene detrás una gran editorial con redactores, editores, correctores, etc. a su disposición, desde aquí me gustaría animarlo a continuar.

La verdad es que me ha gustado y tenéis que darle una oportunidad porque vale la pena, es una novela intensa y llena de intriga que me ha hecho conocer, un poco más, la ciudad de Madrid.

Y vosotr@s, soléis leer libros de escritores o escritoras noveles?Sinopsis:

Una apacible mañana en la tranquila existencia de Roberto González traerá de regreso a los fantasmas de su pasado. Tras leer una trágica noticia en uno de los principales diarios nacionales, se verá obligado a luchar por su vida en una frenética carrera por las céntricas calles de Madrid.Policías, espías, criminales y hackers informáticos formarán parte de este cóctel con porciones de novela negra, thriller, suspense y algún que otro chorrito de mala leche.Un libro para disfrutar de un tirón.

Cap comentari:

Publica un comentari