dimarts, 19 de novembre del 2019

La vida vale la pena, ya verás d’Agnès Martin-Lugand


Autor/a: Agnès Martin-Lugand (Sant-Maloù, 1979)
Editorial: Alfaguara
Any de la primera edició: 2018
Llengua original: Francés
Traducció: Amaya García Gallego i María Teresa Gallego Urrutia
Gènere: Novel·la romàntica
Número de pàgines: 248

Va caure per casualitat a les meves mans i, fins que no l’he acabat, no he sabut que hi ha un primer llibre, La gente feliz lee y toma cafè, que segur que també llegiré.
La novel·la comença quan la protagonista està recuperada de la mort del seu marit i de la seva filla i es veu amb cor de tornar a la seva rutina a París. Ho fa amb el recolzament del seu amic i company de feina, Félix.
El negoci funciona, apareix un nou amor i la seva vida sembla serena, fins que apareix un antic amor que va conèixer mentre passava el dol a Irlanda. A partir d’aquí tot el que creia estable fins ara comença a trontollar.
És una novel·la romàntica 100% i parla sobre la lluita de la protagonista per decidir-se a mantenir la seva vida tranquil·la o reprendre la relació amb el seu amant irlandès i fer un canvi radical.
Sinopsi:
Desde su regreso de Irlanda, Diane ha pasado página tras su tumultuosa historia con Edward y ha decidido reconstruir su vida en París. Con la ayuda de su amigo Félix, se ha entregado en cuerpo y alma a levantar de nuevo su café literario. Allí, en La gente feliz lee y toma café, su remanso de paz, conoce a Olivier: un hombre amable, atento y que, sobre todo, entiende su negativa a ser madre de nuevo. Porque Diane sabe que nunca se recuperará de la pérdida de su hija.
Sin embargo, un acontecimiento inesperado y un nuevo viaje a Irlanda lo trastornará todo: las certezas de Diane sobre sus elecciones, por las que tanto ha luchado, se irán viniendo abajo una tras otra. ¿Tendrá la valentía de aceptar otro camino?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada