dilluns, 15 d’abril del 2019

La mujer en la ventana d’A. J. Finn


Torno al thriller psicològic després d’un temps, de tant en tant va bé fer una pausa i llegir altres estils.

Aquest llibre, que vaig agafar per casualitat, resulta que m’ha anat atrapant progressivament durant la lectura i, al final, tot i que és prou previsible, m’ha sorprès.

Tracta sobre una psicòloga infantil  agorafòbica, aficionada a l’alcohol i als antidepressius, que espia els seus veïns a través de la finestra. El personatge està descrit de manera que empatitzes amb ell, amb el seu sentiment de soledat, de pèrdua.

Tot i que ha estat venut com un best seller, a mi no m’ho ha semblat. És una lectura fàcil i intrigant per passar l’estona, però no gran cosa més.



Sinopsi:

Anna Fox vive sola, recluida en su casa de Nueva York, sin atreverse a salir. Pasa el día chateando con desconocidos, bebiendo vino (quizá más de la cuenta), mirando películas antiguas, recordando tiempos felices... y espiando a los vecinos.

Entonces llegan los Russell al barrio: una pareja y su hijo adolescente. La familia perfecta. Hasta que una noche Anna ve algo desde su ventana que no debería haber visto. Todo su mundo empieza a resquebrajarse y sus propios secretos salen a la luz.

¿Qué es lo que ha visto? ¿Y qué ha imaginado? ¿Quién está en peligro? ¿Y quién está manipulándolo todo? En este thriller absolutamente fascinante, nada ni nadie es lo que parece.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada