dimarts, 23 d’abril del 2019

Abans ningú deia t’estimo d’Anna Forn, Beta Forn, Laura Turull, Marta Turull i Oriol Sànchez


Un llibre molt emotiu que ens acosta als sentiments dels fills dels presos polítics, explicats en primera persona, a través de situacions viscudes en el seu dia a dia.

Ens parlen de la seva lluita contra el desconcert, la ràbia, la por. De la seva valentia per saber encarar la nova vida i, sobretot, poder transmetre fortalesa i tranquil·litat als seus pares.

També ens expliquen els canvis de prioritats i el naixement de noves amistats. Els conflictes uneixen als i les protagonistes i així ens transmeten el seu acostament i la intensitat de les seves relacions.

M’ha semblat una lectura molt recomanable per conèixer la part més humana del conflicte polític que estem vivint.




Sinopsi:

Abans ningú deia t'estimo recull l'experiència intensa, dura, desconcertant i emotiva de quatre noies i un noi que veuen com els pares són empresonats, arran dels fets polítics de setembre i octubre del 2017 a Catalunya.

Els protagonistes d'Abans ningú deia t'estimo tenen entre 17 i 23 anys i repassen els moments més difícils viscuts aquests darrers mesos, reflexionant sobre com l'empresonament dels pares els ha obligat a fer-se algunes preguntes i a madurar.

Les veus que escoltem a Abans ningú deia t'estimo ens ofereixen un testimoni sincer, íntim i corprenedor d'una vida que, malgrat la seva sobtada cruesa, ha de continuar dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada