Autor/a: Núria Fortuny (Barcelona, 1975)
Editorial: Rosa dels Vents
Any de la primera edició: 2024
Llengua original: Català
Gènere: Novel·la romàntica
Número de pàgines: 224
CATALÀ:
Aquest llibre em va arribar de part de l'editorial i he de dir que, probablement, si no hagués estat així, no l'hauria llegit, ja que no acostumo a llegir novel·les romàntiques.
Però, un cop el vaig tenir, vaig decidir donar-li una oportunitat i em va sorprendre gratament. Tu el pebre i jo la sal és una novel·la romàntica amb un toc còmic que es desenvolupa a la cuina d'un restaurant. És una història lleugera i optimista, com la gran majoria del gènere. Es llegeix ràpid i et fa passar una bona estona, perfecta per desconnectar i deixar-se portar per una història dolça i entranyable.
A més, valoro molt que estigui escrita en català, ja que crec que tenim pocs referents en la nostra llengua d’aquest gènere.
Així que, si busqueu una lectura amena i agradable, que us faci somriure i creure en l'amor, aquest llibre pot ser una bona opció!
❤️ Gràcies a l'editorial per l'exemplar!
ESPAÑOL:
Este libro me llegó de parte de la editorial y debo decir que, probablemente, si no hubiera sido así, no lo habría leído, ya que no suelo leer novelas románticas.
Pero, una vez lo tuve, decidí darle una oportunidad y me ha sorprendido gratamente. Es una novela ligera y optimista, como la gran mayoría del género. Se lee rápido y te hace pasar un buen rato, es perfecta para desconectar y dejarse llevar por una historia dulce y entrañable.
Además, valoro mucho que esté escrita en catalán, ya que, que hay pocos referentes de este género.
Así que, si busca una lectura amena y agradable, que le haga sonreír y creer en el amor, ¡este libro puede ser una buena opción!
❤️ ¡Gracias a la editorial por el ejemplar!
Sinopsi:
El Kai i la Gina, després d'aquest primer contacte, es veuran immersos en la lluita pel càrrec de xef de l'Insòlit. La seva relació es veurà salpebrada per la confecció de menús, sofregits massa salats, amants de Tinder, enganys i mil i una discussions. Entre la revetlla de Sant Joan i les festes de Gràcia, tot trobarà el seu lloc, i cada plat la seva millor recepta.
Els protagonistes ens oferiran un menú innovador amb una contundent explosió de sabors, tot cuinat a foc ben viu on no hi fallaran un bon assortit de somriures que van des d'un petit gest dels llavis fins a la riallada més sonora; un mil fulls d'amor romàntic, d'amistat i de superació. I de postres, la màgia d'uns terrats vestits de vida. Tot tot cuinat a foc ben viu i maridat amb un vi de frescor i d'una possible realitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada