dilluns, 2 de setembre del 2024

Desig sobre rodes de Víctor Díaz i Neus Verdaguer

Autor/a: Víctor Díaz (Sant Joan les Fonts, 1974) i Neus Verdaguer (Olot, 1982)

Editorial: Rosa dels Vents

Any de la primera edició: 2024

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la romàntica

Número de pàgines: 320


CATALÀ:

Aquesta és una novel·la que, tot i que penso que està dirigida a un públic més jove, ha aconseguit captivar-me per la seva frescor i perquè està ben escrita. La trama gira al voltant d’una parella jove que, tot just es coneixen, i fan una juguesca per veure qui és capaç de seduir a l’altre, desencadenant una sèrie de situacions plenes d’atracció mútua i desig. La història és un equilibri perfecte entre romanticisme, passió i intriga, sense que sigui un llibre pastelós, fet que la fa molt entretinguda i amena.

Un dels punts forts del llibre és la seva capacitat per mantenir l’interès del lector fins al final, amb un desenllaç sorprenent que tanca de manera brillant aquesta bonica història. Tot i que ara penso que no sóc exactament el target de l’obra, puc imaginar que, amb uns quants anys menys, l’hauria llegit amb papallones a l’estómac a cada pàgina.

És una lectura ideal per l’estiu, lleugera i emocionant, perfecta per gaudir sota el sol. Si encara no l’heu llegit, us recomano aprofitar els dies que queden de bon temps per submergir-vos en la història de l’Arnau i la Mun.

Vull agrair als autors i a l’editorial la confiança per aquesta col·laboració. 💗


ESPAÑOL:

Ésta es una novela que, aunque pienso que está dirigida a un público más joven, ha logrado cautivarme por su frescura y porque está bien escrita. La trama gira en torno a una pareja joven que apenas se conocen hacen una apuesta para ver quién es capaz de seducir al otro, desencadenando una serie de situaciones llenas de atracción mutua y deseo. La historia es un equilibrio perfecto entre romanticismo, pasión e intriga, sin que sea un libro pasteloso, lo que la hace muy entretenida y amena.

Uno de los puntos fuertes del libro es su capacidad para mantener el interés de la lectura hasta el final, con un desenlace sorprendente que cierra de forma brillante esta hermosa historia. Aunque pienso que no soy exactamente el target de la obra, puedo imaginar que, con unos años menos, la habría leído con mariposas en el estómago en cada página.

Es una lectura ideal para verano, ligera y emocionante, perfecta para disfrutar bajo el sol. Si todavía no la habéis leído, os recomiendo aprovechar los días que quedan de buen tiempo para sumergiros en la historia de Arnau y Mun.


Sinopsi:

Després d'uns dies al Port de la Selva, l'Arnau es troba la Mun, la seva «noia de la platja»; la química no triga en sorgir i en un breu trajecte en cotxe ja salten les espurnes. El seu desig deixarà pas a una juguesca, a veure si els nostres protagonistes seran capaços de seduïr-se mutuament: perd el primer que s'enamori!

Atracció, desig i seducció seran els ingredients d'un joc molt perillós, en què també hi haurà lloc per a terceres persones.

Qui posarà fre a aquest desig sobre rodes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada