dilluns, 8 de juliol del 2024

Benvingut al caos de Gemma Romeu Puntí

Autor/a: Gemma Romeu Puntí (Kyoto, 1949)

Editorial: Llibres del Delicte

Any de la primera edició: 2024

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la negra

Número de pàgines: 305


CATALÀ:

Aquesta és una novel·la negra que ens porta una barreja intrigant de mitologia, amor i venjança. Escrita amb un ritme trepidant, va aconseguir mantenir-me enganxada des del primer moment.

Està ambientada a Catalunya, la història gira al voltant d'una inspectora que s'enfronta a un cas sobre un assassí en sèrie. Aquest criminal recrea els seus assassinats inspirant-se en un llibre, cosa que afegeix complexitat i fascinació a la trama.

Tot i que m'ha semblat una història està ben tancada i que la tensió es manté al llarg de tota la novel·la, he trobat a faltar un punt més d'originalitat. La trama, tot i ser captivadora, podria haver apostat per un gir més innovador o per algun element sorpresa que la fes destacar més.

No obstant això, sense que espereu un gran gran llibre, és una recomanació que val la pena tenir en compte si busqueu passar una bona estona amb una lectura emocionant i ben construïda. Així doncs, si us agraden les històries plenes de misteri i acció, aquesta novel·la és una opció ideal per a vosaltres.

ESPAÑOL:

Ésta es una novela negra que nos trae una mezcla intrigante de mitología, amor y venganza. Escrita con un ritmo trepidante, logró mantenerme enganchada desde el primer momento.

Está ambientada en Cataluña, la historia gira en torno a una inspectora que se enfrenta a un caso sobre un asesino en serie. Este criminal recrea sus asesinatos inspirándose en un libro, lo que añade complejidad y fascinación a la trama.

Aunque me ha parecido una historia que está bien cerrada y que la tensión se mantiene a lo largo de toda la novela, he echado de menos un punto más de originalidad. La trama, pese a ser cautivadora, podría haber apostado por un giro más innovador o por algún elemento sorpresa que la hiciera destacar más.

Sin embargo, sin que espere un gran gran libro, es una recomendación que vale la pena tener en cuenta si se busca pasar un buen rato con una lectura emocionante y bien construida. Así pues, si osgustan las historias llenas de misterio y acción, esta novela es una opción ideal para vosotr@s.




Sinopsi:

En plena campanya de promoció de la novel·la negra que acaba de publicar, un professor universitari descobreix que algú es dedica a recrear a la vida real els crims que ell va imaginar a la seva obra.

No tots els botxins són assassins ni totes les víctimes són innocents. I és que no cal baixar fins als inferns per trobar-hi la maldat.

Un assassí es passeja per tot el país sembrant el caos per allà on passa. La policia va perduda i l’única font que aporta informació la novel·la que algú està imitant: cada escena recrea la mort segons les diferents mitologies del món. En una investigació complexa i desconcertant, l’equip de la inspectora Gina Oliveres s’enfrontarà a un cas cruel, despietat i que, aparentment, no té res de terrenal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada