dijous, 15 de juliol del 2021

Recomanacions per l'estiu

L'estiu és aquella època de l'any en la qual, a priori, més temps lliure tenim. Dic a priori perquè si us passa com a mi sempre busco activitats per fer. Que si piscina, que si platja (tot i que l'evito tant com puc), que si muntanya, un dinar per aquí, un sopar per allà, una festa major rere una altra i, al final, s'acaben les vacances i l'únic que he fet ha sigut cansar-me com un ruc.

Intento, però, quan tinc estones lliures, llegir tant com puc. Busco un raconet fresc, una bona ombra i, apa, a viure altres vides 😅

Avui que arreu de Catalunya es celebra Llibrestiu 2021, que és la festa d'estiu a les llibreries de Catalunya, vull aprofitar per fer-vos unes quantes recomanacions de lectures per aquests dies.

Què és Llibrestiu 2021? Com us he dit és una nova festa del llibre al juliol, impulsada per la Cambra del Llibre de Catalunya. Un centenar de llibreries han organitzat actes per a tots els públics, des de presentacions, tallers, música en directe, que tindran lloc durant la tarda-vespre d'avui.

Fa uns dies ja us vaig parlar de Bookshop.org i és aquí on he penjat una llista de recomanacions per l'estiu que aniré ampliant durant els propers dies. Si cliqueu a la foto us portarà directament a les meves propostes i, si voleu, les podreu comprar donant suport a llibreries de proximitat.

Quins llibres teniu previst llegir aquest estiu? 🌞

2 comentaris:

  1. Em passa com a tu, a l'estiu acabo llegint menys que amb la rutina. Però tinc plans ambiciosos per aquest del 2021, i consisteixen en enllestir 18 llibres entre juliol i agost, per fer una mica net a la lleixa de pendents. A més, sense comprar llibres, o els mínims! Me'n sortiré? Ja veurem. Més factible llegir 18 llibres que no comprar-ne més, hahaha!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has aconseguit el teu objectiu? Jo he pogut llegir una mica més, però vaja..... encara em queden moltes lectures pendents

      Elimina