dimarts, 4 de juny del 2019

La sergent Anna Grimm de Montse Sanjuan


Una novel·la policíaca lleidatana, per això i perquè me l’havien recomanat per vàries bandes diferents, m’he decidit a llegir-la.

La sergent ha de descobrir una sèrie d’assassinats que tenen lloc a Lleida i, al mateix temps, vol resoldre la desaparició de la seva germana, que és un cas que està pràcticament tancat, que no porta ella directament, i que no la deixa viure.

La trama està molt ben construïda i la lectura té un ritme ràpid. La protagonista és molt exigent i té un equip de gent molt fidel que, tot i ser personatges secundaris també tenen el seu lloc en la novel·la.

M’ha agradat llegir-la perquè els llocs dels que parla són coneguts. Si sou de Lleida o dels voltants us el recomano perquè us agradarà segur. I si no sou de Lleida, també ;)


Sinopsi:


Lleida es desperta amb un crim que només serà el començament d'un malson. Un assassí en sèrie assetja els lleidatans? Anna Grimm, sergent dels Mossos d'Esquadra, haurà d'esclarir el misteri. Però l'Anna té els seus propis fantasmes personals. La seua germana Clara fa temps que va desaparèixer sense rastre i sense que ningú n'hagi pogut esbrinar les causes. La investigadora s'haurà de sobreposar als seus problemes i haurà de lluitar perquè no enterboleixin el camí cap a la resolució dels homicidis que terroritzen la ciutat.

1 comentari:

  1. Doncs apa, si t'ha agradat en tens dos més de la Sergent Grimm per continuar!

    ResponElimina