dimarts, 28 de maig del 2019

El fibló de Sílvia Soler


És una trama familiar trista explicada d’una manera molt propera.

La família és l’eix principal de la novel·la a partir del qual s’explica la vida de cada un dels membres. Parla de sentiments, positius i negatius, de records...

Parla de tres germans que creixen mancats  de la figura maternal i amb un pare, un dramaturg exitós, que no ha sabut portar bé el dol. Aquests germans, tot i no haver perdut el contacte, es retroben al cap del temps arran de la mort del pare, i es tornen a acostar mentre reviuen moments del passat i fan algunes descobertes sobre la vida dels seus progenitors.

Si aquest llibre me l’hagués llegit abans de tenir fills m’hauria agradat molt, però ara, la veritat és que m’ha fet patir una mica, tot i que us el recomano molt.



Sinopsi:


Era possible que aquella casa, a la qual havíem anat a parar els meus germans i jo arrossegant l’ànima i que havíem trobat tan deteriorada, com un espectre del que un dia havia estat... era possible que guardés l’ànima de les coses bones del passat que s’esborrava, l’essència dels anys lluminosos, que ens connectés amb un batec latent que encara érem a temps de recuperar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada