diumenge, 17 de març del 2024

Una de monstres de Rocio Bonilla

Autor/a: Rocio Bonilla Raya (Badalona, 1970)

Editorial: Animallibres

Any de la primera edició: 2023

Llengua original: Català

Gènere: Literatura infantil

Número de pàgines: 46


CATALÀ:

"Una de monstres" és una història de por molt divertida que us captivarà amb el seu humor i misteri. Els protagonistes són uns bessons, com el Guim i l'Ona, que es veuen immersos en una aventura amb criatures estranyes.

A través de les seves peripècies, el llibre ens ensenya que les aparences enganyen.

El llibre és una lectura emocionant, amb unes il·lustracions fantàstiques, com totes les de la Rocio Bonilla. És una lectura ideal per als petits lectors i lectores que busquen aventures emocionants.

L'Ona i el Guim s'ho han passat molt bé llegint-lo i em diuen que el llegiu perquè segur que us agradarà.


ESPAÑOL:

"Una de monstres" es una historia de miedo muy divertida que os cautivará con su humor y misterio. Los protagonistas son unos gemelos, como Guim y Ona, que se ven inmersos en una aventura con criaturas extrañas.

A través de sus peripecias, el libro nos enseña que las apariencias engañan.

El libro es una lectura emocionante, con unas ilustraciones fantásticas, como todas las de Rocio Bonilla. Es una lectura ideal para los pequeños lectores y lectoras que buscan aventuras emocionantes.

Ona y Guim se lo han pasado muy bien leyéndolo y me dicen que lo leáis porque seguro que os gustará.
Sinopsi:

Qui diu que fer pastissos no és perillós? Aquell dissabte, mentre compràvem al mercat, vam veure una cosa que ens va deixar de pedra. I és que allà, entre les parades, s'amagava un secret... monstruós!

L'autora de l'èxit internacional De quin color és un petó? ens sorprèn amb una història terroríficament divertida on les aparences enganyen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada