dimecres, 9 d’octubre del 2019

Baba, no vull dormir de Míriam Tirado i Joan Turu


Autor/a: Míriam Tirado i Joan Turu
Editorial: El cep i la nansa
Any de la primera edició: 2019
Llengua original: Català
Gènere: Infantil
Número de pàgines: 26

El consum de música a casa el fem a través de Spotify o anant a concerts on sentir la música en directe, pocs cd comprem, la veritat. Aquest cap de setmana hem estat a Sant Cugat, al festival Petits Camaleons on cada any ens ho passem genial i, a més d’anar als concerts de Joan Dausà, Els Pets, Xiula i The Penguins, ens vam firar i vam comprar el llibre que us presento avui.

Com que Xiula és un dels grups que ens “xifla” i les cançons del llibre són d’ells no ens ho vam pensar dues vegades.

Aquest és un llibre que ens ajuda a acompanyar els nostres fills i filles a l’hora d’anar a dormir. Afavoreix el desenvolupament de l’autoconeixement i la propiocepció a través de portar la respiració al cos.

Nosaltres hem fet cas del llibre i ens ajuda a relaxar-nos abans d’agafar el son, ja que a casa nostra sempre hem hagut de crear l’ambient per anar a dormir.

La història és molt original i el millor acompanyament que podis tenir és el que té, les il·lustracions de JoanTuru i de la música de Xiula.

Us el recomano si teniu nenes o nenes a qui costa agafar el son!

Dolços somnis!


Sinopsi:


La Baba és una mussola encarregada de la nit i de protegir a tots els nens i nenes del món mentre dormen. Però hi ha un problema, molts d’aquests nens no volen anar a dormir i tots ells per raons molt diverses. I, això, desgasta també a les seves mares i pares. La Baba ens explicarà un secret infal·lible per aconseguir una son dolça i serena a través de la respiració i la consciència del propi cos.

I tot plegat acompanyat per les cançons del grup musical Xiula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada