Pàgines

dilluns, 14 de juny del 2021

Bookshop.org, plataforma en línia al servei de les llibreries de proximitat

Hola gent!

Avui us vull parlar d'una iniciativa que em sembla molt adient per l'època actual. Es tracta de Bookshop.org, una plataforma en línia que neix com a alternativa a la compra de llibres a través de les grans cadenes de comerç electrònic.

Bookshop.org és una alternativa socialment responsable per a la compra de llibres online que ofereix al lector una forma fàcil, ràpida i divertida de comprar llibres per rebre’ls a casa, amb l’eficàcia de les grans plataformes (enviament en 24 hores) i donant suport a les llibreries de proximitat. Es tracta d’una entitat impulsada per llibreries i editors independents que reverteix la pràctica totalitat del seu marge a les llibreries de proximitat.


Aquesta plataforma també compta amb un programa d'afiliats que permet que aquests disposin del seu propi espai personalitzat amb enllaços a les xarxes i amb llistes de llibres recomanats.

Permet que les persones que et segueixin puguin comprar directament els llibres que recomanes donant suport a llibreries de proximitat.



Què us sembla? Coneixíeu aquesta iniciativa?

2 comentaris:

  1. Sí que la coneixo, sí, hahaha. Nosaltes també hi tenim pàgina, allà. Tot i que he de dir que jo només compro llibres electrònicament de manera molt excepcional. Però és una bona opció per deixar de comprar a grans corporacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sí que en compro sovint i, comprar per comprar, millor donant suport a llibreries de proximitat.

      Elimina