Pàgines

dijous, 21 d’abril del 2022

Recomanacions de Sant Jordi de Pagès Editors

Una altra de les editorials lleidatanes que s'ho "curren" és Pagès Editors, i enguany afronta la diada de Sant Jordi, com sempre, amb il·lusió i intentant presentar una variada oferta de llibres amb la qual esperen poder satisfer un ampli ventall de lectors.

Al catàleg de llibres de Pagès Editors es pot trobar una gran varietat de tots els gèneres, entre els quals destaquen els publicats en les darreres setmanes, en vistes de Sant Jordi. Com sempre, l’objectiu final de l’editorial és continuar la seva consolidació com un dels segells de referència als Països Catalans.

Els llibres que m'agradaria destacar són els dels autors i autores lleidatans:



              

Dins de les propostes de narrativa hi podreu trobar una novel·la històrica, una novel·la romàntica i una de ciència-ficció:


De novel·la negra trobareu una nova entre de la sergent Anna Grimm i dues novel·les guardonades, una amb el Premi Ferran Canyamares 2021 i l'altra amb el Premi Manuel de Pedrolo Ciutat de Mataró, 2018:


Còmic, assaig, història, poesia... com us he dit al començament, un ampli ventall de gèneres.




I si cliqueu al següent enllaç, podreu veure una fantàstica i molt acurada col·lecció de llibres infantils i juvenils, la Col·lecció Nandibú.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada